Turnu Severin: 74.000 ţigarete, confiscate în doar două ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au depistat, vineri, în trafic, doi bărbaţi care transportau ţigări netimbrate sau marcate necorespunzător, pe linia combaterii comerţului ilicit cu produse accizabile.

Primul care a fost depistat, în trafic, având asupra sa ţigări, a fost J. L., de 32 ani, care deținea, în vederea comercializării, într-un autoturism, cantitatea de 69. 980 țigarete de diferite mărci, nemarcate sau marcate necorespunzător.

"Față de acesta a fost dispusă începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal de mărfuri accizabile nemarcate sau marcate necorespunzător peste limita prevăzută de lege", a declarat insp. Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

După nici două ore, oamenii legii au mai depistat, în trafic, un tânăr care transporta, cu autoturismul proprietate personală, cantitatea de 180 pachete ţigări netimbrate. El a fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/1990, întreaga cantitate de ţigări fiind ridicată în vederea confiscării.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite