Turnu Severin: 44 de şoferi au fost sancţionaţi pentru viteză, în ultimele 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii mehedinţeni de la Rutieră au amendat, ieri, 118 şoferi, majoritatea sancţiunilor fiind aplicate pentru viteză excesivă şi lipsa centurii de siguranţă. 

Echipajele de poliţie rutieră din Mehedinţi desfăşoară, zilnic, activităţi specifice pe principalele artere intens circulate, dar şi în zonele urbane, pentru fluidizarea traficului şi prevenirea blocajelor, în special la orele de vârf când se înregistrează o creştere semnificativă a valorilor traficului. În ultimele 24 de ore, poliţiştii au controlat 128 autovehicule şi legitimat 147 persoane, aplicînd nu mai puţin de 118 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 13.700 lei. 

Desfăşurătorul abaterilor constatate pe drumurile publice din judeţ este următorul: viteză excesivă: 44 de sancţiuni contravenţionale, lipsa centurii de siguranţă în timpul deplasării: 25 de  sancţiuni contravenţionale, defecţiuni tehnice constatate: 12 cazuri.          
Au fost reţinute, de asemenea, în vederea suspendării, trei permise de conducere şi un certificat de înmatriculare.

Radarele amplasate, astăzi, în Mehedinţi
Poliţie Rutieră a amplasat, astăzi, radare pe DN6, pe tronsonul Dr. Tr. Severin- Şimian- Ghelmegioaia- Prunişor- Faţa Cremenii- Tâmna- Lunca Banului- Butoieşti, pe DN 67, pe sectorul Dr. Tr. Severin- Halânga- Malovăţ- Cocorova- Floreşti- Broşteni, dar şi pe DN 57, pe tronsonul Orşova- Eşelniţa- Dubova- Şviniţa.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite