Turnu Severin: 33 urgenţe medicale, dar şi trei incendii în trei zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” a fost solicitat să intervină, în ultimele 72 de ore, la nu  mai puţin de 33 de urgenţe medicale, la stingerea a trei incendii, la înlăturarea ţurţurilor de gheaţă formaţi la acoperişul unui bloc de locuit, dar şi pentru transportarea unei persoane supraponderale.

Prima intervenţie a avut loc vineri, în jurul orei 11,00, când Detaşamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o autospecială SMURD şi 9 pompieri, pe strada Danubius din municipiu, unde a fost semnalat miros de gaz pe casa scării unui bloc de locuit.

La sosirea forţelor de intervenţie, în uscătorie a fost găsit un aragaz defect, ce prezenta scurgeri de gaz. S-a oprit robinetul buteliei şi s-au luat măsuri de ventilare naturală, pentru dispersarea mirosului, intervenţia fiind finalizată. 

Sâmbătă dimineaţă, acelaşi detaşament a intervenit, la solicitarea Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cu o autospecială şi patru pompieri, pe str. Aleea Nuferilor din Severin, pentru transportarea unei persoane supraponderale, cu probleme medicale.

După şapte ore, sâmbătă după-amiază, pompierii severineni au fost solicitaţi să intervină cu două  autospeciale cu apă şi spumă şi 11 pompieri, în Severin, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al unei locuinţe.


A ars funinginea de pe coş, fără pagube materiale, iar cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost jarul sau scânteile provenite de la coşul de fum necurăţat.

În noaptea de sâmbătă spre duminică a avut loc un incendiu izbucnit la un autoturism marca Opel Vectra. Au ars componentele combustibile şi izolaţia electrică din compartimentul motor, o grilă faţă, precum şi o anvelopă, iar cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost scurtcircuitul electric, produs la un  conductor electric defect.

Duminică, la prânz, pompierii au intervenit cu o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţimi pe str. Crişan din Severin, pentru înlăturarea ţurţurilor de gheaţă formaţi la acoperişul unui bloc de locuit, iar aseară, la stingerea unui incendiu izbucnit la un coş de fum necurăţat.



Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite