Turnu Severin: 30 de familii cu venituri modeste au primit cadouri din partea poliţiştilor de frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iepuraşul a venit de la Frontieră în casele a 30 de familii aflate în dificultate din localităţile aflate la malul Dunării. 

A devenit deja o tradiţie ca, în perioada sărbătorilor, poliţiştii de frontieră din Mehedinţi ce-şi desfăşoară activitatea între kilometrii fluviali 1001- 817,2 să fie alături de cei aflaţi în dificultate, instituţionalizaţi sau la o vârstă înaintată.

În acest an, ajutorul oferit de poliţiştii de frontieră, prin contribuţia benevolă, în valoare totală de peste 4.000 de lei, s-a îndreptat spre 30 de familii din localităţile Vrata, Burila Mare, Ţigănaşi, Balta Verde, Şimian, Turnu Severin, Orşova, Eşelniţa şi Şviniţa, care au primit pachete constând în alimente, dulciuri şi alte produse de strictă necesitate.

image

«Un gest de suflet a fost făcut de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Turnu Severin care, impresionaţi de scrisorile trimise conducerii IJPF Mehedinţi, de către trei familii aflate în dificultate materială care au în întreţinere 16 copii minori, din Gura Văii, au hotârât să strângă haine şi produse alimentare de strictă necesitate.

Poate prin gestul lor, colegii mei au reuşit să aducă celor nevoiaşi puţină bunăstare şi bucurie cu ocazia acestor sarbători», ne-a spus comisarul şef Valeriu pera, purtătorul de cuvânt al IJPF Mehedinţi.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite