Turnu Severin: 293 de sacţiuni aplicate în trafic în ultimele 72 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Activităţile specifice desfăşurate de către poliţiştii mehedinţeni în ultimele 72 de ore au condus la aplicarea a 293 de sancţiuni contravenţionale şoferilor care nu au respectat legislaţia rutieră.

În ultimele 72 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier au continuat acţiunile pe şoselele mehedinţene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru fluidizarea traficului şi prevenirea blocajelor.

În urma acţiunilor desfăşurate au fost aplicate 293 de sacţiuni contravenţionale în valoare de 39360 lei, au fost reţinute învederea suspendării 22 permise de conducere şi au fost retrase 12 certificate de înmatriculare. În plus au fost controlate 348 de autovehicule fiind legitimate 402 persoane.

Astfel, au fost aplicate 53 de sancţiuni pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 49 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 34 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate conducatorilor auto pentru defecțiuni tehnice constatate, 26 sancţiuni au fost aplicate de poliţişti pentru lipsa documentelor în rândul conducătorilor auto, iar 16 sancţiuni au fost aplicate pentru dotarea necorespunzătoare a autovehiculelor

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite