Turnu Severin: 25 de elevi, în practică la Jandarmeria Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

25 de elevi ai Şcolilor Militare de Subofiteri Jandarmi de la Drăgaşani şi Fălticeni se află în practică, pentru o lună de zile, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi.

Elevii au fost repartizaţi pentru a executa misiuni de asigurare şi menţinere a ordinii publice la structurile operative ale unităţii,  Detaşamentul Mobil şi  Secţiile de Jandarmi de la Vânju Mare, Orşova şi Baia de Aramă.

Ei vor avea ocazia să pună în practică şi să-şi aprofundeze  cunoştinţele teoretice dobândite în timpul orelor de curs. Conform procedurilor, elevii practicanţi vor  avea   tutori profesionali cu experienţă care îi îndrumă şi îi pregătesc pe toată perioada desfăşurării stagiului de practică.

Pentru fiecare dintre ei, va fi întocmită o fişă de apreciere care atestă nivelul de pregătire, iar la finalul stagiului, va fi trimisă la unitatea de provenienţă.
Pentru opt elevi care sunt în anul I, acesta este  primul stagiu de practică prevăzut în programa de învăţământ, în domeniul ordinii şi siguranţei publice, în timp ce 17 elevi din anul II desfăşoară ultimul stagiu înainte de absolvirea Şcolii Militare de Subofiţeri.

Toţi elevii au fost selecţionaţi şi recrutaţi la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinti, iar după absolvire vor face parte din cadrele active ale Jandarmeriei Române.  

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite