Turnu Severin: 19 gospodării inundate, aseară, în Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căderile masive de precipitaţii căzute, aseară, în Mehedinţi, au inundat 19 gospodării, două societăţi comerciale, precum şi pasajul de trecere a frontierei de la Porţile de Fier I.

La Drobeta Turnu Severin a plouat, ieri, necontenit, circa şase ore, iar cantitatea de precipitaţii a fost de 50 l/mp. Traficul a fost restricţionat pe DE 70, la ieşirea din Severin spre Timişoara, iar din cauza volumului mare de apă, în carosabil, pe prima bandă de circulaţie, a apărut un crater de aproape trei metri în diametru.

Reprezentaţii ISU “Drobeta” au acţionat, aseară, pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor în localităţile Piatra Albă (3 gospodării), Gura Văii (pasajul de trecere a frontierei), Brezniţa Ocol (4 gospodării), Burila Mare- sat Vrancea (o locuinţă) şi Drobeta Turnu Severin (11 gospodării şi două societăţi comerciale).  

Pompierii au scos apa din pasajul de trecere a frontierei



Comitetul local pentru situaţii de urgenţă al municipiului Tr. Severin a acţionat cu un buldoexcavator, o motopompă, o vidanjă şi cinci salariaţi, pentru evacuarea apei, curăţirea rigolelor şi a canalizărilor de pe raza oraşului.

image
Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite