Turnu Severin: 155 sancţiuni, aplicate în trafic într-o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Serviciului Poliţiei Rutiere Mehedinti au aplicat, în ultimele 24 de ore, 155 de sancţiuni contravenţionale participanţilor la trafic care nu au respectat Codul Rutier, amenzile ridicându-se la 16.040 lei.

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat, în ultimele 24 de ore, nu mai puţin de 155 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 16.040 lei. Ei au reţinut, în vederea suspendării, 6 permise de conducere şi au retras 6 certificate de înmatriculare. În cadrul unei acţiuni pe care o desfăşoară zilnic, ei au controlat 166 autovehicule şi legitimat 203 persoane.

19 sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 23 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 23 sancţiuni au fost aplicate pietonilor pentru traversare neregulamentară, iar 20 sancţiuni pentru opriri neregulamentare.

Radarele amplasate, astăzi, în Mehedinţi

Poliţia Rutieră a amplasat, astăzi, radare pe DN6, pe sectorul Dr.Tr.Severin- Şimian- Ghelmegioaia- Prunişor- Faţa Cremenii- Tâmna- Lunca Banului- Butoieşti, pe DN56A, pe tronsonul Şimian- Hinova- Rogova- Vânju Mare- Vînători- Cujmir- Obîrşia de Cîmp, dar şi pe DN 6, pe sectorul Dr. Tr.Severin- Orşova- Valea Cernei.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite