Turnu Severin: 1200 pachete cu ţigări de contrabandă, confiscate de poliţiştii de frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Slatina a fost depistat, în trafic, cu 1200 pachete de ţigări.  El s-a ales cu dosar penal, iar autoturismul şi ţigările au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.

Politistii de frontieră severineni, împreună cu reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Accize şi Operaţiuni Vamale Mehedinţi, au confiscat peste 1200 de pachete de ţigări care erau transportate, cu autoturismul personal, de către un bărbat din judeţul Olt.

Poliţiştii aveau informaţii că un bărbat din Slatina urma, ieri, să efectueze un transport ilegal de ţigări pe ruta Timişoara- Turnu Severin- Craiova- Slatina.

După o supraveghere de aproximativ 30 de minute, poliţiştii de frontieră au observat că autoturismul suspect a intrat în localitatea Gura Văii şi s-a deplasat către municipiul Turnu Severin.

S-a trecut imediat la urmărirea acestuia, de către un echipaj al poliţiştilor de frontieră din cadrul compartimentului Combaterea Infracţionalităţii Transfrontaliere (CIT), concomitent cu organizarea unui filtru la intrarea în Turnu Severin.

Efectuând controlul autoturismului Volkswagen, condus de M. Viorel (21 ani), poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au depistat, ascunse în plafon, portiere, banchete şi boxe, cantitatea de 1200 pachete cu ţigări, cu timbre de Serbia. 

Ţigări de contrabandă găsite în interiorul unei maşini


Tânărul a declarat că a cumpărat ţigările din Timişoara, cu scopul de a le comercializa în judeţul Olt.

Împotriva lui s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere, producere, transport, depozitare, predare, desfacere şi vânzarea bunurilor, cunoscând faptul că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate savârşirii acesteia.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite