Turnu Severin: 113 pompieri vor fi avansaţi în grad, la termen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi ofiţeri şi 111 subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Drobeta” sunt avansaţi în grad, la termen.

În cursul zilei de astăzi, dar şi joi şi vineri, vor fi înaintaţi în grad, la termen, 2 ofiţeri şi 111 subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta”.

Festivitatea va avea loc la fiecare subunitate, după cum urmează: astăzi, ora 11.00, la Staţia de pompieri Vj. Mare şi la ora 13.00, la Pichetul de pompieri Strehaia. Joi, la orele 11 şi 14, la Baia de aramă şi respectiv la Orşova şi Dubova, iar vineri, la ora 13,00, la Dr. Tr. Severin. 

Prin ordinul ministrului MAI, un ofiţer va primi gradul de colonel, iar altul va fi avansat la gradul de locotenent. De asemenea, din ordinul inspectorului-şef, 111 subofiţeri din cadrul ISU ”Drobeta” vor fi înaintaţi în gradul următor.

Dintre aceştia, 101 vor fi avansaţi la gradul de plutonier, doi la gradul de plutonier major, cinci la gradul de plutonier adjutant, iar alţi doi la gradul de plutonier adjutant şef. Din categoria maiştrilor militari, doar unul se încadrează pentru a fi avansat la gradul de  maistru militar clasa a III-a.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite