Turnu Severin: 103 de sacţiuni aplicate în trafic în ultimele 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Activităţile specifice desfăşurate de către poliţiştii mehedinţeni în ultimele 24 de ore au condus la aplicarea a 103 de sancţiuni contravenţionale şoferilor care nu au respectat legislaţia rutieră

În ultimele 24 de ore poliţiştii Serviciului Rutier au continuat acţiunile pe şoselele mehedinţene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere.

În urma acţiunilor desfăşurate au fost aplicate 103 sancţiuni contravenţionale în valoare de 11920 lei, au fost reţinute în vederea suspendării un număr de 4 permise de conducere şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.


În plus, au fost controlate 111 autovehicule, legitimate 134 de persoane, poliţiştii constantând 4 înfrancţiuni la regimul circulaţiei.

Astfel au fost aplicate 20 de sancţiuni pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 19 participanţi la trafic au fost sacţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 6 conducători auto au fost sancţionaţi pentru diferite defecţiuni tehnice constatate, iar 9 sancţiuni au fost aplicate de poliţişti pietonilor pentru traversări neregulamentare şi nerespectarea semnificaţiei semaforului electric.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite