Turnu Severin: Ajutoarele pentru sinistraţi au ajuns la destinaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei camioane încărcate cu haine şi alimente au pornit aseară la ora 20.00 spre Bacău. /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:1; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;} @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:238;

În cursul acestei dimineţi pachetele cu alimente şi haine au ajuns la sinistraţii din Moldova,  cu ajutorul Reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinti.

Acţiunea  de ajutorare a sinistraţilor a fost încheiată, iar alimentele şi hainele au fost sortate pe categorii. Ajutoarele au fost încărcate în trei camioane, două cu alimente si unu cu haine, care au plecat spre Moldova aseară în jurul orei 20.00.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi a contribuit cu 70 de pachete cu făină, zahăr, ulei şi conserve. Mehedinţenii au dovedit încă odată că sunt aproape de semenii lor din nordul şi estul ţării.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite