Turnu Severin: 30 de şoferi au fost sancţionaţi pentru viteză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Serviciului Rutier au reţinut, ieri, în vederea suspendării, 5 permise de conducere şi au retras  un certificat de înmatriculare. În urma unei acţiuni desfăşurate, în ultimele 24 de ore, în trafic, au fost aplicate 110 sancţiuni contravenţionale.  

Într-o acţiune pe care au desfăşurat-o în Mehediţni, pentru disciplinarea participanţilor la trafic si pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave, ofiţerii şi agenţii de poliţie au controlat 124 de autovehicule şi au legitimat 136 de persoane, constatând 60 abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice. 

Astfel, 30 sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 21 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, iar 8 persoane au fost sancţionate pentru refuzul de verificare tehnică în trafic. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 18.900 lei, fiind constatată, totodată, şi o infracţiune la regimul circulaţiei.

Radarele pentru astăzi şi mâine:
Poliţia Rutieră a amplasat, astăzi, radare pe DN6, pe tronsonul Dr.Tr.Severin- Şimian- Ghelmegioaia- Prunişor- Faţa Cremenii- Tâmna- Ciochiuţa- Strehaia şi pe DN 67: Dr.Tr.Severin- Halânga- Malovăţ- Cocorova- Floreşti- Broşteni. Mâine, aparatul radar va fi amplasat pe DN6, pe tronsonul Dr.Tr.Severin- Ghelmegioaia- Tâmna- Ciochiuţa şi pe DN6, pe tronsonul Dr.Tr.Severin- Gura Văii- Orşova.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite