Turnu Severin: 20 de şoferi au fost sancţionaţi pentru lipsa actelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turnu Severin: 20 de şoferi au fost sancţionaţi pentru lipsa actelor
Turnu Severin: 20 de şoferi au fost sancţionaţi pentru lipsa actelor

Poliţiştii Serviciului Rutier au reţinut, ieri, în vederea suspendării, 8 permise de conducere şi au retras  7 certificate de înmatriculare. În urma unei acţiuni desfăşurate, în ultimele 24 de ore, în trafic, au fost aplicate 160 sancţiuni contravenţionale.

Poliţiştii Serviciului Poliţiei Rutiere Mehedinti au aplicat, în ultimele 24 de ore, 160 de sancţiuni contravenţionale participanţilor la trafic care nu au respectat Codul Rutier, în valoare de 21.900 lei. Într-o acţiune pe care au desfăşurat-o în municipiul Drobeta Turnu Severin, pentru disciplinarea participanţilor la trafic si pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave, ofiţerii şi agenţii de poliţie au controlat 240 de autovehicule şi au legitimat nu mai puţin de 281 de persoane, constatând 160 abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

48 de şoferi, amendaţi pentru centură
48 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 20 de şoferi au fost sancţionaţi pentru lipsa actelor, 17 pentru viteză, iar alţi 6 pentru depăşiri neregulamentare. Pentru abaterile constatate, poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării, nu mai puţin de 8 de permise de conducere şi au retras 7 certificate de înmatriculare.
Poliţia Rutieră a amplasat, astăzi, radare pe DN6, pe tronsonul Dr.Tr.Severin- Şimian- Ghelmegioaia- Prunişor- Faţa Cremenii- Tâmna- Lunca Banului- Butoieşti şi pe DN 57, pe raza municipiului Orşova.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite