Turnu Severin: Un elev i-a rupt mandibula unui coleg în curtea şcolii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turnu Severin: Un elev i-a rupt mandibula unui coleg în curtea şcolii
Turnu Severin: Un elev i-a rupt mandibula unui coleg în curtea şcolii

Un conflict izbucnit, miercuri, între doi elevi, de 17 şi 18 ani, în curtea unui liceu, s-a terminat rău pentru unul dintre ei. Băiatul de 17 ani a ajuns la spital cu fractură de mandibulă şi va trimis la Craiova, după ce a primit un pumn în bărbie de la celălalt.

Incidentul a avut loc, miercuri, ]n jurul orei 11, ]n pauza mare, în curtea Colegiului Tehnic “Domnul Tudor” din Severin. Cei doi s-au întâlnit, iar elevul din clasa a XIII-a şi-a luat la rost colegul mai mic, pentru că s-ar fi luat de prietena lui în urmă cu câteva zile. Adolescentul şi-a cerut scuze, dar nu a fost îndeajuns. Doar un pumn i-a dat agresorul, care l-a trimis direct la spital. “S-au jucat cu copiii prin clasă, i-a dat o palmă peste fund şi prietenul fetei a găsit de cuviinţă că trebuie să răzbune. Eu eram acasă şi m-au sunat colegii lui să-mi spună că e la spital”, ne-a spus mama victimei, Mariana Mandea. 
Medicii au stabilit că adolescentul are fractură de mandibulă şi va fi trimis la Craiova. «Un tânăr, se pare victima unei agresiuni fizice, s-a prezentat cu un traumastism facial. În urma investigaţiilor şi a examenelor radiologice efectuate în urgenţă, s-a constatat că este o fractură de mandibulă. În urma consultului făcut de medicul ORL, s-a indicat deplasarea lui pentru îngrijiri de specialitate la Craiova», ne-a precizat dr. Claudia Jianu, şeful Secţiei Urgenţe a Spitalului Judeţean Severin. 

Anchetă la poliţie, dar şi la şcoală
Cazul a ajuns şi în atenţia poliţiştilor, alertaţi de conducerea liceului. Oamenii legii au demarat o anchetă, în acest caz agresorul fiind cercetat pentru vătămare corporală. “Conducerea liceului a fost informată de acest incident de către părinţii victimei, iar responsabilul cu paza instituţiei a sesizat poliţia. În prezent, poliţiştii efectuează verificări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire, iar în funcţie de concluziile medico-legale urmează a se propune măsurile legale”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Mehedinţi. O anchetă se desfăşoară şi în cadrul liceului. “Un elev de clasa a XII-a, Constantin Laurenţiu l-a agresat pe un alt elev de clasa a X-a, Mandea Gigi, dându-i un pumn, ca să fiu mai directă. Un singur pumn care, din păcate, i-a produs un accident foarte mare (...) Nici unul, nici celălalt, n-au avut probleme de comportament până acum”, ne-a declarat directorul adjunct al insituţiei de învăţământ Carmen Mihăilescu.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite