Turnu Severin: De 1 Mai, câteva echipe de muncitori lucrează la reamenajarea zonei de promenadă Crişan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă este duminică şi tot oraşul se află în sărbătoare, iar petrecerile de Zilele Severinului şi de 1 mai se ţin lanţ, pe strada Crişan se lucrează continuu.

Muncitorii se ocupă de amenajarea zonei de promenadă pentru a se încadra în termenul de finalizare, stabilit în luna noiembrie a acestui an.

Zona de promenadă Crişan va deveni cel mai important centru de agrement şi relaxare din Severin. Investiţia se ridică la circa 2 milioane de euro şi este suportată din bugetul local.

Porţiunea de 650 de metri din strada Crişan, cuprinsă între bulevardele Revoluţiei şi Tudor Vladimirescu, este flancată de două panouri pe care trecătorii pot admira macheta proiectului.

În zonă vor fi amenajate o piaţă publică de 20.000 de locuri, un amfiteatru de 500 de locuri, spaţii de joacă, fântâni arteziene sau o rotondă comemorativă, dedicată tuturor personalităţilor din Mehedinţi.

În plus, mobilierul stradal - de la stâlpi de iluminat la coşuri de gunoi sau alte elemente decorrative - va avea modele speciale, pentru a da zonei un „aer de epocă“.



Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite