Turnu-Severin : În cadrul manifestărilor prilejuite de simpozionul ,,Drumul cărții” au fost prezente pe scenă și două fete olimpice la pian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două eleve ale Liceului de Artă  și-au învins emoțiile și au primit, în schimb, aplauze. Ele au cântat la pian cu sensibilitate și au încântat zecile de persoane care le-au admirat.

Ana Nițu și Daniela Mutașcu sunt două eleve ale Liceului de Artă, din municipiul Turnu-Severin, în clasele a șaptea, respectiv a șasea, care au participat la olimpiadele naționale de muzică din țară.

Ele sunt înscrise la secția de pian și au obținut, anul trecut , la Slatina, premiul al doilea în cadrul Olimpiadei de muzică. Profesorul lor îndrumător, Elena Schimbinschi, precizează că și anul acesta și-a însoțit elevele la Olimpiada națională de muzică de la Târgu-Jiu, unde Ana Nițu a obținut locul al treilea, iar Daniela Mutașcu, mențiune.

,,Elevele fac performanță din clasele mici. În anii trecuți au participat la concursul internațional Mozart, de la Târgoviște, apoi la concursul Pro Piano, desfășurat la Craiova. Sunt eleve bune la învățătură care promit să facă, în continuare, performanță, luând parte la toate activitățile liceului”, ne-a spus profesoara lor de muzică.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite