Turnu Severin: Un jandarm a spart firma luminoasă a spitalului din Vânju Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit managerului unității medicale, jandarmul a aruncat cu o cărămidă în firma luminoasă, după ce l-a înjurat și agresat verbal pe agentul care asigura paza spitalului orășenesc.

Incidentul a avut loc azi-noapte, în jurul orelor 24, în fața spitalului orășenesc Vânju Mare. Unitatea este situată foarte aproape de Judecătoria Vânju Mare, iar persoanele care asigurau paza celor două instituții s-au luat la ceartă. Motivul nu se știe nici până acum.

„Jandarmul care păzea Judecătoria a venit peste paznicul nostru, aparent fără niciun motiv și a început să îl înjure și să îl agreseze verbal. Speriat, acesta a fugit să caute ajutor la Primărie, acolo unde erau alți paznici și câțiva jandarmi. S-au întors toți la fața locului, iar în timp ce stăteau de vorbă, jandarmul de la Judecătorie a început să arunce cu pietre. A dat cu o cărămidă în firma luminoasă de pe frontispiciul spitalului și a spart-o. Nu înțeleg de ce era așa pornit, probabil este vorba despre o depresie și din câte am înțeles, consumase și ceva băuturi alcoolice”, ne-a spus managerul spitalului Vânju Mare, Dumitru Tudor.

Inspectoratul de Jandarmi Județean(IJJ) Mehedinți a declanșat o anchetă internă în acest caz, iar în funcție de concluziile acesteia se vor lua sau nu, măsuri disciplinare.

Până în momentul de față, nu a fost depusă nicio plângere, nici din partea conducerii spitalului, nici din partea altor persoane”, ne-a spus Claudia Mendea, purtătorul de cuvânt al IJJ.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite