Turnu Severin: Un electrician de la Șantierul Naval a dispărut de la locul de muncă și este căutat de polițiști și pompieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 În vârstă de 56 de ani, Iulian Condeescu nu a mai fost văzut de ieri, de la ora 11, iar colegii și conducerea companiei au alertat poliția și pompierii.

Prima ipoteză este cea a sinuciderii, iar pompierii îl caută  pe bărbat pe Dunăre, folosind bărci pneumatice și sonare, puse la dispoziție de poliția de frontieră. Incidentul vine într-o perioadă în care Șantierul Naval Severnav a anunțat un nou val de disponibilizări.

„Avea posibilitatea să iasă la pensie, nu cred că era motiv să se sinucidă. Noi încă sperăm să fie găsit în viață, să fie vorba doar de o rătăcire. Nimeni nu își explică ce s-a întâmplat, mai ales că toți colegii și șefii îl consideră un om bun, vesel și deschis, care nu avea probleme. Sperăm să se întoarcă la familia sa”, ne-a spus Cleonia Copaci, managerul Șantierului Naval Severnav.

Căutările au început aseară și continuă și la această oră
 
„Detaşamentul de Pompieri Drobeta a intervenit cu o autospecială NISSAN NRBC, o barcă pneumatică şi șapte pompieri pentru căutarea persoanei dispărute, atât în incinta societăţii comerciale unde îşi desfăşura activitatea, cât şi pe sectorul fluvial al Dunării. La acţiunile de căutare au participat patru agenţi de la poliţia de frontieră cu o ambarcaţiune şi un echipaj de poliţie format din doi agenţi. Intervenţia s-a încheiat aseară, la ora 21.05, persoana dispărută nefiind găsită”, se arată într-un comunicat emis de ISU Mehedinți.

„Căutările s-au reluat în această dimineață, însă până acum au rămas fără rezultat. Agenții vor continua să caute persoana până la lăsarea întunericului”, ne-a spus Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinți.

Află rezultatele căutărilor și mai multe detalii despre incident, pe turnu-severin.adevarul.ro

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite