FOTO/Turnu Severin: Un bărbat de 35 de ani și-a pus capăt zilelor, după ce și-a pierdut locul de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vecinul arată fereastra apartamentului în care locuia bărbatul
Vecinul arată fereastra apartamentului în care locuia bărbatul

Tânărul a fost găsit, în această dimineață, spânzurat în propria locuință.

Omul nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, iar aceștia, alertați, au apelat la polițiști.

„Ofițerul de serviciu de la Inspectoratul de Poliție al Județului Mehedinți a fost sesizat cu privire la faptul că B.VIRGIL, de 35 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin a fost găsit decedat în locuința sa. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a poliției pentru efectuarea cercetărilor”, se arată în comunicatul de presă emis de către IPJ Mehedinți.

Potrivit vecinilor și amicilor, bărbatul își pierduse, de curând, locul de muncă, fapt ce l-a împins spre un astfel de gest.

„Probabil pentru că l-au dat afară de la servici, altfel nu văd de ce să se spânzure. Era un băiat liniștit, nu avea probleme cu nimeni. El locuia singur, nu era căsătorit și nu avea copii. Nu îl mai văzusem de luni dimineața și mi s-a părut ciudat. Eu și un văr de-al său l-am găsit spânzurat”, ne-a spus Viorel Tărăba, vecinul bărbatului.

vecin

Fereastra apartamentului unde locuia tânărul



Cadavrul a fost ridicat si transportat la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei. Politistii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor si imprejurarilor producerii evenimentului


fereastra
Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite