FOTO/Turnu Severin: Un accident teribil a avut loc aseară în judeţul Caraş Severin/Un cetăţean bulgar a murit pe loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După ce a izbit o mașină, autotrenul a ajuns în șanț
După ce a izbit o mașină, autotrenul a ajuns în șanț

Două autotrenuri, unul încărcat cu autoturisme, celălalt cu textile s-au ciocnit pe DE 70, în localitatea Mehadia. Pompierii din Drobeta Turnu Severin au intervenit pentru descarcerare.

Accidentul s-a produs aseară după lăsarea întunericului. Într-o curbă şoferul tirului care transporta autoturisme nu a mai putut controla vehiculul şi ca urmare remorca a derapat şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu tirul de Bulgaria.

accident11

Tirul încărcat cu textile s-a lovit de o altă maşină pe care a facut-o zob, iar apoi a ieşit de pe carosabil. În urma impactului şoferul din autotrenul înmatriculat în Bulgaria a decedat pe loc. Detaşamentul de pompieri Drobeta a intervenit pentru descarcerare.

“ Detaşamentul de pompieri Drobeta a acţionat în Mehadia, în judeţul Caraş Severin cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare. Am acţionat pentru descarcerarea unei persoane din autotrenul din Bulgaria, care la momentul sosirii noastre era decedată.” ne-a spus plutonier Alexandru Preda.

accident22
accident33

În urma accidentului şapte dintre maşinile aflate pe platformă au fost avariate, iar o mare parte din încărcătura de textile s-a împrăştiat pe şosea. De asemenea circulaţia a fost blocată pe DE 70 timp de patru ore şi a fost deviată print-o parcare din localitatea Mehadia

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite