Turnu-Severin: Şoferul unui Mercedes furat, prins în timp ce încerca să treaca vama

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer de cetăţenie sârbă a fost reţinut de către poliţiştii de frontieră în timp ce încerca să introducă în ţară prin punctul vamal Porţile de Fier I un autovehicul furat.

Conducătorul unui Mercedes ML în valoare de 15000 de euro, a fost reţinut ieri de către poliţiştii de frontiera, după ce autoturismul a fost semnalat ca fiind furat din Italia.

Şoferul s-a prezentat ieri, în jurul orei 15.00 la punctul vamal, la volanul unui autovehicul înmatriculat în Italia având intenţia de a trece cu acesta în Romania.

La controlul de frontieră, poliţiştii au verificat amănunţit documentele de identificare ale autoturismului prezentate de către cetăţeanul sârb. Din verificările preliminare efectuate de către aceştia s-a  constatat că autoturismului aparţine unui cetăţean italian, iar cetăţeanul sârb nu deţinea nici un document legal din care să reiese faptul că are dreptul să-l deţină sau să-l folosească.

Continuând cercetările şi efectuând verificări prin Punctul de Contact Oradea, poliţiştii de frontieră au stabilit că  autoturismul figurează ca fiind furat din data de 28.09.2008 din localitatea Padova, Italia.

Autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, urmând ca, la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat proprietarului de drept. Şoferul de cetăţenie sârbă, cu domiciliul în Negotin, este cercetat acum sub apectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite