Turnu-Severin: Severinenii sunt invitaţi să lupte pentru o societate mai bună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Membrii echipei de voluntariat “DTS  Flow” invită localnicii la o acţiune ce se va derula mâine, în speranţa de a schimba oraşul în unul  mai bun.

Severinenii sunt chemaţi să vină mâine în Parcul Rozelor, să scrie pe o panglică roşie mesajul lor pentru o societate mai bună şi îndemnul de a dona sânge. Panglicile sunt vor fi folosite  pentru împodobirea arborilor din parc şi vor rămâne acolo pe toata durata festivităţilor, ca mai apoi să fie culese şi împărţite de membrii echipei pe stradă, în școli, în instituţii publice şi private.

Echipa a apărut în 2009, din dorinţa de a face ceva pentru oraş şi pentru oameni, de a cunoaşte şi promova cultura locală, de a interacţiona cu arta şi cultura naţională şi internaţională.  Totodată, membrii vor să atribuie Severinului calitaţile unui oraş puternic, implicat în viaţa artistică de pretutindeni.

“Nu am fi avut această iniţiativă, dacă nu am fi simţit că oraşul nostru are un potenţial neexploatat la maxim şi dacă nu am fi observat că lucrurile tind să se îndrepte către o direcţie promiţătoare. Avem aşteptări foarte mari în ceea ce priveşte acţiunea de mâine, pentru că suntem convinşi că mai există mulţi ca noi, ce vor să schimbe mereu ceva în bine” , ne spune preşedintele Asociaţiei, Iulia Brăila.

Campania va avea loc, mâine, la ora 10,00, în Parcul Rozelor din Severin și va dura opt ore.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite