Turnu-Severin: Severinenii, preocupaţi de o sociatate mai bună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrii echipei DTS Flow  au fost plăcut surprinşi la vederea unui număr mai mare de persoane decât se aşteptau, implicându-se în acţiunea de voluntariat.

Astăzi are  loc acţiunea de voluntariat „Fii frate de sânge”, program se derulează pe perioada a opt ore, între 10:00 şi 18:00, având ca scop dezvoltarea mentalitatii severinenilor de a forma o societate sanatoasă, corectă şi prosperă. Membrii echipei “DTS Flow” au întâmpinat severinenii cu panglici roşii pe care aceștia au scris un îndemn pentru o societate mai bună.

Panglicile au fost agăţate în pomi, urmând să rămană acolo pe toată durata manifestării zilelor oraşului, iar apoi distribuite în şcoli, licee şi instituţii. Activitatea se desfăşoară  în Parcul Rozelor în parteneriat cu Primăria Drobeta Turnu Severin.

De reţinut este faptul că severinenii s-au dovedit a fi interesaţi de acţiunea desfăşurată, iar persoanele doritoare să doneze sânge vor fi scutite de frecventarea cursurilor sau a locului de muncă în ziua respectivă.

“A ieşit mai bine decât ne-am aşteptat, au fost foarte mulţi oameni, în special tineri. Au scris pe panglici chiar şi copii de cinci anişori, până acum au fost în jur de 100-130 de persoane, dar până la sfârşitul acţiunii mai sunt câteva ore şi noi îi aşteptăm în continuare. Faptul că se implică atâţia localnici ne dă speranţe şi ne motivează.”, ne-a spus Iulia Brăila, preşedinta asociaţiei.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite