Turnu-Severin: Mihaela Ariciu, eleva cu voce de aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La numai 17 ani, se poate mândri cu o impresionantă colecţie de diplome şi premii, dobândite în urma participării la nenumărate concursuri de muzică.

Este o elevă ambiţioasă, cu un talent înăscut pentru muzică. “Am moştenit talentul muzical din familie, mătușa mea era cântareaţă , iar tata a fost mereu pasionat de muzică, în tinereţe  lucrând ca DJ în discotecă. Am descoperit că sunt făcută pentru a cânta acum 4 ani, când, profesorul meu de muzică mi-a propus să cânt o melodie cu nişte colege, iar de acolo am continuat pe cont propriu, începând să iau lecţii de canto. Am început să studiez chiar şi un instrument” , ne spune Mihaela.

Deşi începutul a fost greu şi presărat cu multe greutaţi, eleva se poate mândri că a avut sprijin permanent în continuarea pe planul muzical  “Am contat mereu pe sprijinul necondiţionat din partea parinţilor mei şi a câtorva  profesori, ei m-au ajutat să caut calea spre succes şi mi-au dat putere sa nu renunţ”, povesteşte eleva.

Restul au venit de la sine, Mihaela a început să participe la diverse concursuri, festivaluri, facându-se remarcată prin premiile şi diplomele obţinute din care aminteşte ca cele mai importante  premiul I  la olimpiada de muzică, premiul I la “Steluţe pe cerul Armoniei “,  premiul I pe Oltenia la “Mini Mega Star “,  premiul Pentru Tinereţe  la Festivalul “Iulian Andreescu”, menţiune pe ţară la “ Mini Mega Star” .

L-a impresionat cu talentul său şi pe Claudiu Bleontz

În prezent, participă la un concurs online, desfăşurat în Bucureşti  şi speră să fie aleasă printre cei cinci finalişti. Pe lângă talentul pentru muzică, eleva a dovedit că are talent şi la actorie. “Într-o zi m-a sunat doamna profesoara de canto şi mi-a zis că  a întrebat cineva de o fata frumuşica pricepută la cântat,având nevoie  de o persoana să joace rolul  unei cantareţe de operă. Ştiam că am talent muzical,dar nu mă imaginam jucând un rol.Începând sa joc,am descoperit că îmi place acest lucru. Am continuat prin participarea la repetiţii şi apoi au început specacolele. Ne-a mers foarte bine şi am început să plecăm cu trupa în turnee prin ţară”, ne povesteşte Mihaela.

Joacă în „Amadeus” împreună cu actorul Claudiu Bleontz (căruia i-a făcut o impresie foarte bună)  în multe oraşe, urmând să plece în turneu în Sibiu, Târgu Mureş, Craiova, Timişoara. Cu toate că merge în paralel atât cu muzica cât şi cu actoria, eleva nu îşi neglijează nici activitaţile şcolare,facând tot posibilul să frecventeze cât mai mult cursurile şi să obţină rezultate bune pe planul învăţăturii. „ De multe ori când revin din turneu, am parte de replici răutacioase şi invidioase, mi-ar place mult ca lumea să înţeleagă că asta este ceea ce îmi doresc sa fac şi să ma aprecieze pentru ceea ce sunt” , declară acesta.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite