Turnu Severin: Zi de sărbătoare pentru Școala nr. 11

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii și cadrele didactice de la  școala numărul 11 din Drobeta Turnu Severin au marcat, în această dimineață , împlinirea a 33 de ani de existență a unității de învățământ.

Evenimentul a fost sărbătorit  prin organizarea unui program artistic de aproximativ două ore, desfășurat pe scena de la Casa Tineretului. „Ne bucurăm că ne-am adunat cu toții pentru a sărbători școala noastră. Sperăm ca dansurile și cântecele interpretate de elevi să vă încânte”, a spus Ana Roman, învățătoare.

Sala a fost neîncăpătoare, iar publicul a aplaudat îndelung. Elevii, pregătiți de dascăli, au recitat poezii, au interpretat scenete și au dansat. Pe scurt, a fost o atmosferă plăcută, de sărbătoare.

Au fost lăudate performanțele elevilor și pe scenă au urcat foști profesori ai școli nr. 11 din Turnu Severin, care și-au amintit cu bucurie, și în același timp cu  nostalgie, de anii când participau la activitatea instructiv-educativă a copiilor.  Unii dintre profesori și-au desfășurat întreaga activitate didactică la această instituție de învățământ.
 


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite