Turnu Severin: Steaua vine să inaugureze nocturna pe stadionul Municipal/ Organizatorii așteaptă un număr mare de spectatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arena își va aprinde pentru prima dată instalația de nocturnă, mâine seară, cu ocazia partidei de liga 1 dintre Pandurii și Steaua. Jandarmii consideră meciul ca având grad ridicat de risc.

Circa 200 de jandarmi din cadrul IJJ Mehedinți vor asigura ordinea în stadion și în afara lui. Meciul va începe la ora 20:30, iar accesul în stadion este permis începând cu ora 18:30.

În plus, de la 14:30, barurile și magazinele din apropierea arenei nu vor putea comercializa băuturi alcoolice.

„Având în vedere faptul că strada Independenței va fi închisă circulației auto și pietonale, între străzile Splai Mihai Viteazu și Transilvaniei,  adresăm rugămintea spectatorilor să se prezinte din timp la stadion, pentru a evita aglomeraţia, la  porţile de acces corespunzătoare sectoarelor prevăzute pe bilet, respectând indicațiile forțelor de ordine aflate în  dispozitivele de filtrare”, se arată în comunicatul emis de Jandarmeria Mehedinți.

Partida de mâine contează pentru etapa a 29-a din Liga 1.

Pandurii ocupă locul 13 în clasament, cu 33 de puncte, în timp ce Steaua se află pe locul 6, cu 46 de puncte. Ambele echipe vin după înfrângeri, suferite în etapa precedent.

Astfel, Pandurii a pierdut meciul din regie cu lanterna roșie, Sportul(1-2), în timp ce Steaua a fost învinsă în Ghencea de Dinamo(0-1).

Partida de mâine va fi primul meci din istoria Severinului, jucat în nocturnă.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite