Turnu Severin: Spectacol pentru copii la Casa Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru cei mici a fost o experiență inedită
Pentru cei mici a fost o experiență inedită

Casa Tineretului a fost locul unde, începând cu ora 11,00,  cei mici au văzut piesa de teatru ,,Floricica purpurie”, în regia Lucreției Epuran.

Spectacolul de teatru a fost oferit de Primăria Drobeta Turnu Severin și Consiliul Județean, în colaborare cu Teatrul Teodor Costescu și Casa municipală de cultură cu ocazia zilei de 1 iunie.

Intrarea a fost liberă, educatoarele i-au însoțit pe cei mici care au fost extrem de încântați. Pentru mulți dintre ei, a fost prima oară când au văzut o piesă de teatru.

Negustorul, Capa, Fisa, Aleonușca, Baba Cloanța, Argatul, Monstrul, Spiridușul au fost persoanjele care timp de două ore au captat atenția preșcolarilor și au reușit să îi ducă în lumea de poveste.

Diana Cîrciu, educatoarea de la grădinița nr. 23 care a venit cu prichindeii ne-a spus că este pentru prima oară când vine îi aduce pe cei mici la un spectacol de teatru.

,,Mi-a plăcut mult pentru că am învățat că mereu binele învinge răul. Spectacolele cu eroi sunt preferatele mele, pentru că și eu vreau să salvez lumea”, a adăugat Adonis Macsim, în vârstă de 4 ani.

Sala a fost plină de copii de grădiniță, și cu toții au plecat acasă bucuroși că astăzi au fost sărbătoriți.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite