Turnu Severin: Spectacol inedit/ Balet pe muzica legendarilor Pink Floyd

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi coregrafi cu personalitate au pregătit un altfel de spectacol. Muzica trupei Pink Floyd se va îmbina cu coregrafia tinerilor din trupa Diva Dance, într-un show nemaivăzut de publicul severinean.

Baletul Diva Dance pregătește un spectacol indeit pentru publicul severinean.

În această seară, începând cu orele 19, în sala Casei Tineretului, baletul condus de Florin și Ludmila Giura va evolua pe muzica trupei Pink Floyd, combinând baletul și muzica rock, în spectacolul „Rock the Ballet”

„Propunem publicului o coregrafie inovatoare, în care se îmbină mai multe stiluri de dans. Vrem să desființăm stereotipul conform căruia baletul este plictisitor și neatractiv și să venim cu ceva nou, care să atragă oamenii spre acest tip de spectacol. Nu avem o coregrafie intelectuală, ci una organică și naturală, care se îmbină perfect cu coloana sonoră. E un gen de spectacol care nu s-a mai făcut până acum în Severin”, ne-a spus coregraful Florin Giura.

„Vrem să apropiem publicul de balet”


Prim-solista spectacolului are 14 ani și practică baletul de trei.

În pauzele dintre repetiții își ia răgaz pentru a-și spune părerea despre ineditul eveniment.

„Noi, dansatorii, vrem să arătăm în acest spectacol faptul că ceea ce facem noi nu e deloc plictisitor, iar lumea să vadă grația de care se poate da dovadă pe scenă. Pregătim spectacolul de trei luni, au fost și momente grele, dar am reușit să trecem peste ele și să dăm formă dansului nostru. Pentru mine este ceva inedit, înă îmi doresc să iasă bine, pentru ca publicul să se apropie de acest fenomen deosebit”, ne-a spus Ștefania Anițescu, prim-solista spectacolului.



 Bilete reduse cu 50% pentru copii

image

Evenimentul este sprijinit de Casa Municipală de Cultură, Palatul Cultural Theodor Costescu și Primăria Drobeta Turnu Severin.

Biletele au fost puse în vânzare la sediul Agenției Teatrale din Drobeta Turnu Severin, în incinta Casei Tineretului, iar costul acestora este de 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copii.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite