Turnu Severin: Restaurantele se întrec în oferte pentru îndrăgostiți/ Reduceri, mâncăruri sofisticate și căsătorii de probă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plus, restaurantele și cluburile vin cu reduceri pentru cei căsătoriți de mai mult de 20 de ani, iar severinenii au rezervat locurile în proporție de 90%.

Dacă agențiile de turism vând foarte puțin sau deloc pachete pentru Valentine”s Day, restaurantele din Drobeta Turnu Severin au locurile aproape ocupate. Pentru a-și atrage clienții, managerii unităților vin cu oferte care mai de care mai atractive.

Spre exemplu, unul din restaurantele importante din oraș organizează o adevărată petrecere, cu karaoke și tombolă cu premii surpriză.

În această seară, îndrăgostiții sunt așteptați cu un meniu special, ce cuprinde, printre altele, rondele marinate din brânză învelite în prosciutto, ruladă de porc cu legume sau desert din ciocolată albă, cocos și spumă de fructe de pădure.

„La masa de Ziua Îndrăgostiților se pune foarte mare accent pe desert, care trebuie să fie cât mai „light” și spectaculos. Ingerdientele cele mai căutate sunt ciocolata, frișca și dulceața de trandafiri”, ne-a spus Marian Hidigău, bucătarul restaurantului.

Căsătorie de probă
Una din marile suprize cu care majoritatea organizatorilor vin în întâmpinarea clienților este căsătoria de probă. Astfel, îndrăgostiții se pot căsători pentru o seară și pot primi verighete temporare. Unele restaurante oferă chiar un discount de până la 25%, pentru cuplurile căsătorite de cel puțin 20 de ani.

Pentru cei care preferă petrecerile mai zgomotoasei, cluburile au demarat rezervările încă de luni dimineața, iar locurile sunt aproape ocupate.

„Am pus la dispoziția îndrăgostiților un număr de 110 locuri, iar până azi au fost rezervate 100 dintre ele. Prețul este de 60 de lei, iar în acești bani intră un loc pe canapea, o sticlă de vin și câte o apă minerală sau plată pentru fiecare persoană. Vom avea o petrecere tematică, cu cântece de dragoste și chiar numere de streapteasse, atât masculin cât și feminin”, ne-a spus Amalia Tudoran, asistent manager la un club din Severin.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite