Turnu-Severin: Pompierii testează elevii de liceu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nouă  echipaje de elevi au participat la proba teoretică a concursului  ,, Cu viaţa apăr viaţa’’, etapa zonală, organizat de ISU Drobeta şi desfăşurat pe stadionul Anghelescu din Severin.

Etapa zonală a concursului, care a avut loc azi în Drobeta-Turnu-Severin a fost precedată de probe sportive şi în alte oraşe  ( Baia de Aramă, Orşova şi  Strehaia). Proba teoretică a constat în 30 de întrebări referitoare la noţiuni despre protecţia civilă.

Cei care au participat au fost atât elevi de gimnaziu, cât şi elevi de liceu.  Cinci echipaje au reprezentat clasele V-VIII de la Colegiul Naţional Traian, Şcoala nr. 14, Scoala nr. 9, Şcoala nr. 1. Celelalte patru echipaje au participat din partea a trei licee importante din Severin: Colegiul Naţional Gheorghe Ţiteica, Colegiul Decebal şi Colegiul Economic Theodor Costescu.

Proba teoretică a fost urmată de cea practică care a constat în transportul asistat cu targa pe o distanţă de 50 de metri. Câştigătorii vor merge în etapa judeţeană, aceasta urmând să aibă loc în luna mai.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite