Turnu Severin: Pompierii, nevoiți să curețe țurțurii de gheață de pe acoperișul clădirilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum unii proprietari de clădiri dau dovadă de lipsă de reacție în această privință, oamenii au cerut ajutorul pompierilor, speriați de posibilitatea unor accidente.

Tot mai mulți cetățeni din Drobeta Turnu Severin, dar și din restul orașelor din Mehedinți au cerut, în ultimele 48 de ore, ajutorul pompierilor.

Solicitările au venit în urma căderilor de gheață de pe acoperișurile mai multor clădiri, care au pus în pericol siguranța trecătorilor și i-au speriat serios pe aceștia din urmă

Neștiind către ce instituție să se îndrepte, oamenii au sunat la pompieri, iar aceștia au intervenit de fiecare dată, chiar dacă acest gen de acțiuni nu intră în atribuțiile lor.

„Inspectoratul  pentru Situaţii de Urgenţă „DROBETA” al judeţului Mehedinţi a fost solicitat de către cetăţeni pentru degajarea ţurţurilor de gheaţă formaţi la acoperişurile clădirilor. Deşi acest fenomen nu reprezintă o situaţie de urgenţă, inspectoratul a răspuns solicitărilor cetăţenilor pentru prevenirea unor posibile accidentări”, se arată într-un comunicat emis de ISU Mehedinți.

Totodată, pompierii îi atenționează pe proprietari, operatori economici sau simpli cetățeni, că au obligația să întrețină și să curețe clădirea pe care o dețin.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite