Turnu Severin: Pensiunile din Clisura Dunării, gata să primească turiști

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorii stabilimentelor oferă reduceri de până la 30% la camerele duble și își așteaptă clienții cu preparate din pește.

Meteorologii anunță un sfârșit de săptămână cu mult soare și temperaturi crescute, motiv pentru administratorii pensiunilor din Clisura Dunării să se pregătească pentru turiști. Două din stabilimentele din zonă funcționează la parametri normali în această perioadă, iar restul nu au deschis, încă, sezonul.

„Suntem pregătiți cu tot ce este nevoie pentru primirea turiștilor. Avem căldură în permanență, restaurantul funcționează în regim normal, iar gradul de ocupare este de numai 10%, așa că sunt locuri disponibile. Oamenii încă văd zăpada și nu se încumetă să vină, dar din acest week-end camerele vor începe să se ocupe”, ne-a spus Doru Oniga, administratorul unei pensiuni din comuna Eșelnița.



Relaxare și pește proaspăt
Cei care vin pe Clisură se pot bucura de peisajul ofertant al zonei, dar și de suprizele culinare pregătite în bucătăriile pensiunilor, având ca element principal peștele proaspăt.

image

Pentru un prânz cu ciorbă, fel principal și desert, prețul este de 30 de lei de persoană.

În plus, proprietarii oferă și reduceri pentru această perioadă, considerată extrasezon.

Avem o reducere de 30% pentru cei care vin în acest week-end. Pentru o noapte de cazare în cameră dublă, prețul este de 80 de lei, față de 120 de lei, atât cât costă în mod obișnuit”, mai spune Doru Oniga.

Eșelnița se află la o distanță de circa 36 de kilometri de Drobeta Turnu Severin, iar comuna Dubova, la 42 de kilometri.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite