Turnu-Severin: Organizatorii târgului de îmbrăcăminte și încălțăminte de la Casa Tineretului vor pleca, astăzi, dezamăgiți pentru că vânzarea a mers foarte slab

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producătorii veniți din Ploiești, Timișoara, Târgu-Mureș și-au desfăcut marfa acum cinci zile și i-au așteptat pe severineni. Prețurile au fost aceleași ca anul trecut.

Produsele expuse spre vânzare la Casa Tineretului au fost tricouri confecționate din bumbac (15-20 de lei), blugi ( 45-70 de lei), rochii (50 de lei), încălțăminte ( 80-120 de lei), genți din piele (50 de lei), etc.

Banii sunt tot mai puțini

Locuitorii municipiului Severin nu s-au înghesuit să cumpere, preferând numai să se uite la produse și să se intereseze cât costă. Apoi să plece, triști pentru că veniturile sunt mici. ,, Am vrut să cumpăr, dar lipsa banilor mă determină să renunț”, a spus Emilia, o tânără care a trecut pragul expoziției în această dimineață.

,, Vânzarea a mers foarte, foarte slab. Credem că motivul principal este că am venit după sărbătorile pascale și lumea nu mai are resurse financiare. Totuși nu mă așteptam să meargă atât de slab ” a spus Florina Castor, unul dintre organizatorii expoziției. Comparativ cu luna martie a acestui an, vânzarea a scăzut cu 50%. ,,Persoanele care au cumpărat au fost, în general, trecute de patruzeci de ani”, a adăugat organizatoarea.

Bogdan Bodor, unul dintre lucrătorii comerciali, a menționat că cel mai bine s-au vândut textilele. ,,Cam de doi ani venim în Severin, dar acum a fost cel mai rău din punct de vedere al vânzărilor. Vineri s-a vândut ceva mai bine decât în celelalte zile”, a spus vânzătorul.

Producătorii din industria ușoară care au poposit în municipiul Severin speră ca, data viitoare, locuitorii urbei să cumpere mai multe produse.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite