Turnu Severin: Minoră de 14 ani, violată şi şantajată de doi colegi de şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra susţine că a fost violată în repetate rânduri Foto: Arhivă
Tânăra susţine că a fost violată în repetate rânduri Foto: Arhivă

Doi tineri de 16 şi 17 ani, elevi ai Colegiului „Domnul Tudor“ din Drobeta Turnu Severin, au fost arestaţi astăzi, iar alţii doi sunt în stare de libertate, fiind acuzaţi că au violat şi au supus la pervesiuni sexual o colegă de liceu în vârstă de 14 ani. Tinerii au ameninţat-o pe minoră că vor face publice imaginile filmate cu telefonul mobil în timp ce întreţineau relaţii sexuale.

Surse judiciare afirmă că oamenii legii au fost sesizaţi de tânără vineri seara, când aceasta a ajuns la sediul Poliţiei Mehedinţi reclamând că mai mulţi colegi mai mari cu care era în zona ruinelor din Drobeta Turnu Severin i-au luat telefonul mobil şi nu vor să i-l mai dea decât contra sumei de 50 de lei.

Tot atunci tânăra le-ar fi spus poliţiştilor că elevii au violat-o în repetate rânduri, au supus-o la perversiuni sexual, iar toate acestea au fost filmate cu telefonul mobil. Ca şi cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, tinerii ar fi şantajat-o pe minoră cerându-i să întreţină relaţii sexuale cu ei ori de câte ori doresc şi ameninţând  că în caz contrar vor face publice imaginile.

"În acest caz sunt implicaţi patru tineri, dar deocamdată doi dintre ei au fost arestaţi pentru 15 zile. Cei doi au violat-o de mai multe ori pe fată, au supus-o la perversiuni sexuale, iniţial în zona ruinelor medievale din Drobeta Turnu Severin, iar apoi au dus-o într-o pădure din localitatea Bistriţa", a declarat comisarul Liviu Negrea, potrivit Mediafax.

Pe numele celor doi tineri  au fost emise mandate de arestare pentru 15 zile, în timp ce ceilalţi doi colegi care au participat la infracţiunile de viol, ameninţări, lovire, şantaj şi privare de libertate sunt cercetaţi în libertate.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite