UPDATE/Turnu Severin: „Mascații” au descins în sedii de firme și case particulare/ Procurorii urmăresc o rețea de „recuperatori”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurori DIICOT, polițiști de la Crimă Organizată și agenți ai Jandarmeriei Mehedinți au desfășurat, în această dimineață, o acțiune de amploare în Drobeta Turnu Severin.

UPDATE

Descinderile din această dimineață au vizat găsirea unor probe concludente în legătură cu presupuse activități de cămătărie. Potrivit procurorilor, acțiunea este o continuare  a reținerii celor trei interlopi din București, din rețeaua lui Nuțu Cămătaru, arestați în urmă cu 10 zile la Severin.

„Este vorba despre descinderi în zece locații din Drobeta Turnu Severin, fiind vizate mai multe activități de cămătărie. S-a acționat în locuințele mai multor persoane, printre care cea a numitului Gigi Epuran, zis Mocanu”, ne-a spus Adrian Gluga, procuror șef în cadrul DIICOT Craiova.

„În momentul de față se fac audieri, se va continua strângerea probelor, iar la momentul potrivit, dacă va fi cazul, se va putea vorbi și de arestări”, a mai spus procurorul.

Oamenii legii au descins în mai multe locații din oraș, case particulare sau sedii de societăți comerciale.

„În această dimineață, începând cu ora 6, cinci echipaje din cadrul IJJ Mehedinți au răspuns la solicitarea DIICOT de a participa la descinderile inițiate în mai multe locații din oraș”, ne-a spus Claudia Mendea, purtător de cuvânt IJJ Mehedinți.

image

Procurorii DIICOT au refuzat să dezvăluie, pentru moment, identitatea celor vizați sau amănuntele cu privire la acest dosar.

Vom reveni cu amănunte

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite