Turnu Severin: Magazinul de mărfuri confiscate al Fiscului oferă prețuri fără adaos comercial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prețurile sunt mult sub cele practicate pe piață, iar după 150 de zile de la confiscare, prețul unui produs poate fi redus și cu 75%.

Deschis încă din anul 2000, magazinul de produse confiscate din Drobeta Turnu Severin, aparținând Direcției Generale a Finanțelor Publice(DGFP) Mehedinți, este printre primele din țară care și-a început activitatea.

Cei interesați pot găsi aici îmbrăcăminte, încălțăminte sau obiecte de uz casnic și gospodăresc, iar prețurile sunt mult mai mici decât cele practicate în comerț.

„Aceste produse se vând la prețuri mai mici, pentru că nu practicăm adaosul comercial. Mai mult decât atât, după 150 de zile de la confiscarea produsului, putem să coborăm prețul acestuia cu 75%, iar după această perioadă, în cazul în care nu se vinde, îl putem chiar acorda cu titlu gratuit”, ne spune Mihai Diaconu, inspector în cadrul departamentului de bunuri confiscate.

Aflat chiar lângă sediul Finanțelor Publice, în centrul orașului, punctul de desfacere este o adevărată atracție pentru severinenii aflați în căutare de chilipiruri.

image

Magazinul oferă clienților de la înălbitori și detergenți până la ceasuri, parfumuri sau îmbrăcăminte.

Spre exemplu, un parfum aparținând unei firme cunoscute, care în comerț costă în jur de 60-70 de lei, valorează aici doar 25 de lei. Doritorii își pot alege un ceas cu 7 lei sau tricouri cu prețuri între 8 și 10 lei. Un pulover costă cel mult 15 lei, iar un set de farduri nu depășește 6 lei.



Ianuarie, lună cu clienți mai puțini
În plus, produsele alimentare sunt vândute de către Fisc în colaborare cu unități comerciale din oraș.

image

„Avem încheiate contracte de colaborare cu societăți comerciale pentru desfacerea produselor alimentare și a aparatelor electronice și electrocasnice. Lumea este interesată, de 10 ani am deschis acest magazin și mereu au fost clienți. În perioada asta merge mai greu, ca peste tot, dar din martie probabil că vânzările vor crește din nou”, mai spune inspectorul Mihai Diaconu.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite