Turnu Severin: Frizeria destinată pensionarilor s-a deschis acum o lună, iar prețurile sunt accesibile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pensionarii care sunt membrii CARP vin la această frizerie pentru că tariful pentru o tunsoare este foarte mic, chiar la jumătate față de alte frizerii din oraș. Astfel, pentru bărbați, tariful este de 4 lei, iar pentru femei, 7 lei.

Ceilalți pensionari, care nu sunt membrii CARP nu beneficiază de același regim tarifar. Pentru aceștia costul unei tunsori este ceva mai mare, și anume 6 lei pentru bărbați și 9 lei pentru femei.

Frizeria are un program de opt ore, de la 8,00 la 16,00, fiind deschisă de luni până vineri. Alina Șerban, frizeriță și totodată patroană, spune că, în general, vin mai mulți clienți după data de 15 a fiecărei luni, pentru că, în acea perioadă, pensionarii intră în posesia pensiilor.

Pe timp de criză, soluția ideală
Majoritatea celor care calcă pragul frizeriei sunt bărbați, dar frizerița speră să aibă drept clienți și persoane tinere. Pe viitor Alina Șerban, în vârstă de 30 de ani, dorește să ofere pensionarilor mai multe servicii.,, Intenționez ca bărbații să fie și bărbieriți, iar doamnele să beneficieze de permanent”, a adăugat aceasta.

În prezent, având în vedere că frizeria a fost deschisă de puțin timp, există numai servicii de tunsoare și coafură, dar într-un viitor nu foarte îndepărtat, gama serviciilor se va diversifica.,, Sunt mulțumit pentru că prețul este mic, mai ales că pensiile noastre nu ne permit să dăm prea mulți bani pe tunsoare. Medicamentele sunt tot mai scumpe și trebuie să fim chibzuiți cu banii”, a spus Gheorghe Șalapa, pensionar, 65 de ani.

Pentru a avea cât mai mulți clienți, Alina Șerban se gândește să facă niște cărți de vizită, sau să amplaseze un panou, chiar la intrarea în frizerie, în felul acesta va fi stârnită curiozitatea oamenilor. Aceasta s-a înscris la cursuri de specialitate, și, fiindcă avea calificare în domeniu, la îndemnul tatălui său s-a hotărât să deschidă frizeria cu pricina.

,, Sunt ferm convinsă că vor fi și mai mulți clienți. Există calitate, prețurile sunt accesibile, cu alte cuvinte aștept toți doritorii să calce pragul frizeriei mele”, ne-a spus Alina.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite