Turnu Severin: FOTO/ Muncitorii lucrează și în week-end la amenajarea străzii Crișan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu două milioane de euro, autoritățile locale vor transforma „centrul nou” într-o locație ultramodernă, cu amfiteatru, locuri de joacă și piste pentru bicicliști.

Zona de promenadă Crișan va deveni cel mai important centru de agrement și relaxare din Severin. Investiția se ridică la circa 2 milioane de euro și este suportată din bugetul local.

Chiar dacă este sâmbătă, muncitorii lucrau, astăzi, la reamenajarea străzii, care va fi mai lată cu 5 metri, după finalizarea proiectului, în luna noiembrie a acestui an.



Porțiunea de 650 de metri din strada Crișan, cuprinsă între bulevardele Revoluției și Tudor Vladimirescu este flancată de două panouri pe care trecătorii pot admira macheta proiectului.

image



În zonă se vor construi o piață publică de 20.000 de locuri, un amfiteatru de 500 de locuri, spații de joacă, fântâni arteziene sau o rotondă comemorativă, dedicată tuturor personalităților din Mehedinți.

image
image

În plus, mobilierul stradal, tot ceea ce înseamnă stâlpi de iluminat, coșuri de gunoi sau alte elemente de decor va avea modele speciale și vor da un aer „de epocă” zonei.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite