Turnu Severin: LIVE SCORE/ Gaz Metan CFR – FC Argeș 3-0(FINAL)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un început de retur ratat, echipa lui Jerry Gane vrea toate punctele în partida cu piteștenii, ce se dispută astăzi, de la ora 11, pe stadionul Municipal.

UPDATE

Introdus pe final de meci, Milan Mitic ridică scorul la 3-0 pentru Gaz metan CFR, în minutul 88.

În minutul 51, Mitroi face 2-0 pentru Gaz Metan CFR. Atacantul a marcat și în etapa trecută, în meciul pierdut de olteni la Arad, 1-2 cu UTA.

Cu câteva minute înainte de pauză, Gaz Metan CFR Craiova conduce pe FC Argeș cu 1-0, gol marcat de fundașul Paul Irimescu.

Deși la începutul returului, antrenorul Jerry Gane vorbea despre terminarea actualului sezon în primele șase echipe, Gaz Metan CFR a ajuns acum să lupte din greu pentru evitarea retrogradării.

Startul nu a fost deloc unul bun pentru olteni. Înfrângere la Vâlcea, victorie la masa verde cu Silvania, înfrângere pe propriul teren cu Alba Iulia și înfrângere la Arad, cu UTA, în etapa precedentă.

Astfel, înaintea partidei de astăzi, Gaz Metan CFR are 20 de puncte și ocupă locul 10 în clasamentul seriei a doua, la doar 4 puncte de ACU Arad, aflată pe loc retrogradabil.

De partea cealaltă, fosta prim-divizionară, FC Argeș, vine tot după o înfrângere, 0-1 cu Petrolul și ocupă locul 9, cu 21 de puncte.





Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite