Turnu Severin: Un BMW seria 5, furat din Italia, reţinut la vamă de către poliţiştii de frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autoturism de lux, marca BMW seria 5, în valoare de 22.500 euro a fost indisponibilizat,  aseară, de către poliţiştii de frontieră mehedinţeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, după ce fusese semnalat ca fiind furat din Italia.

Un tânăr de 26 ani s-a prezentat, ieri după-amiază, în jurul orei 15.00, în vama Porţile de Fier I,  pentru a ieşi din România, la volanul unui autoturism  marca BMW.

Având suspiciuni în legătură cu modul legal de deţinere al autoturismului de către C. Genel, poliţiştii de frontieră au verificat amănunţit documentele de identificare prezentate de către aceasta.

Verificările efectuate în Sistemul Informatic Schengen au stabilit că autoturismul figurează ca fiind furat din Italia din data 08.02.2009 şi aparţine unui cetăţean italian.

Autoturismul furat este fabricat în anul 2005 şi are o valoare de 22.500 de euro.

Potrivit Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, “faţă de C. Genel, s-a întocmit lucrare penală, în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt".

Autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat proprietarului de drept.

În primele trei luni ale anului 2011, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au indisponibilizat 12 autovehicule furate din Uniunea Europeană, valoarea totală a acestora se ridicându-se la 442.202 lei.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite