FOTOGALERIE/Turnu Severin: Artiștii au cerșit în stradă pentru copiii nevoiași

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurian Stănchescu nu s-a ferit să întindă mâna pentru copiii cu probleme
Laurian Stănchescu nu s-a ferit să întindă mâna pentru copiii cu probleme

În decurs de numai o oră, Laurian Stănchescu și Elena Moisescu au strâns 500 de lei. Banii au ajuns la trei copii din localitatea Izvorul Alb, care se confruntă cu mari probleme financiare.

Poetul Laurian Stănchescu şi solista de muzică populară Elena Moisescu au cerşit, ieri, în stradă pentru severinenii nevoiaşi. Cei doi au înercat să îi convingă pe severineni să își ajute semenii și au stat cu mâna întinsă în fața unui centru comercial din oraș.

VEZI AICI GALERIE FOTO

„În felul acesta îi putem ajuta pe cei nevoiași. Vrem să le arătăm oamenilor săraci și bolnavi din țara asta, că nu sunt singuri. Că trăiesc printre noi și că îi putem ajuta. E o idee firească, pe care ar trebui să o adoptăm toți. Mă bucur că această campanie are efect și chiar sunt surprins de reacția pozitivă a severinenilor”, ne-a spus poetul Laurian Stănchescu.

Severinenii au fost receptivi la invitația celor doi artiști și au donat, fiecare cât a putut. Printre cei care au lăsat bani în „cutia milei” s-au aflat poetul Victor Rusu sau consilierul local Marius Screciu.

campanie1

Asistența a fost însă impresionată de un copil în vârstă de 11 ani, care a participat la „chetă” cu 1 leu. „L-am văzut pe domnul cu cutia și mi-am dat seama că strânge bani, așa că m-am gândit să dau și eu. Știu că e pentru cineva care are nevoie”, a spus puștiul.

Elena Moisescu a venit tocmai din țara Hațegului
În mai putin de 1 oră, cei doi artiști au strâns 500 de lei, bani care au ajuns la o familie nevoiașă din Izvorul Alb. Este vorba despre Maria Tanta și cei trei copii ai săi, Răzvan, Mariana și Emilia.

campanie4

În vârstă de 12, 10 și respectiv 7 ani, cei trei învață la școala generală numărul 9 din Severin.

Inima unui artist este întotdeauna sensibilă la problemele din jur. Am venit din țara Hațegului, cu inima deschisă, pentru a ajuta la această strângere de fonduri. Suntem artiști și cerșim pentru oamenii săraci, iar acest lucru mă bucură, pentru că facem ceva să îi ajutăm”, ne-a spus Elena Moisescu, interpreta de muzică populară venită în Severin, din țara Hațegului.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite