Turnu Severin: Peste 3000 de nave au tranzitat porturile în acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Punctele de trecere a frontierei din Mehedinţi (PF I, PF II, Tr. Severin- Port şi Orşova- Port) au fost tranzitate, în primele 9 luni ale anului, de peste 600.000 de persoane (majoritatea români), fiind verificate, totodată, peste 240.000 de mijloace de transport.

Autorităţile au constatat, în primele nouă luni ale acestui an, o scădere cu 18% a numărului de persoane şi 17% a numărului de mijloace de transport, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. De asemenea, porturile Drobeta Turnu Severin şi Orsova au fost tranzitate de 3138 nave comerciale şi de 18.336 de persoane.

La Porţile de Fier I, punctul de trecere a frontierei din zona noastră, deschis traficului rutier internaţional, au fost descoperite  24 infracţiuni, comise de  28 persoane şi 153  persoane date în consemn. Membrii echipelor comune, poliţist de frontieră- vameş, au descoperit şi confiscat bunuri în valoare de 4.460.078 lei.

Nu s-a permis ieşirea din ţară a unui număr de 166 de minori care nu îndeplineau condiţiile legale şi nici intrarea în ţară a unui număr de 63 persoane şi ieşirea unui număr de 40 persoane- cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de legislaţia în vigoare. 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite