Turnu Severin: Genți cromate în valoare de 1 milion de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turnu Severin: Genți cromate în valoare de 1 milion de euro
Turnu Severin: Genți cromate în valoare de 1 milion de euro

Inexistent acum câțiva ani, fenomenul tunning începe să ia viteză și în Turnu Severin. Un magazin oferă genți cromate, personalizate și încrustate cu cristale Swarowski, pentru un preț de 1 milion de euro.

Gențile cromate sunt fabricate în Miami, Florida. Acestea pleacă de la 18 inchi și pot ajunge la 28 de inchi. Deși nu se pot admira decât în afișe de prezentare, în 2 săptămâni de la cerere, potențialul client ar avea gențile de 1 milion de euro. Cristi Momîlcan, administratorul magazinului, și-a modificat propria mașină, o Dacia Logan, pentru a da un exemplu potențialilor clienți. „Am vrut să le arăt cam ce se poate face. Pe viitor, vreau să iau o mașină de 2 lei și să o transform într-o regină. Cei care intră la mine în magazin sunt oameni nebuni. Ca să intri aici să cumperi pentru mașina ta, trebuie să fii puțin dus, adică să fii pasionat, să ai gust, să fii nebun după mașina ta și după tunning”, spune Cristi.

Ce se caută
Instalații de xenon
: de la 200 până la 600 de lei. Instalația de xenon oferă de 5 ori mai multă lumină decât un halogen, iar consumul este la jumătate.
Faruri: Cele uzuale pleacă de la 160 de lei și ajung și la 4-500 de lei. Farurile speciale, aduse pe comandă, costă între 100 și 600 de euro.
Body-kit: La body-kit-uri, e ca la haine. Sunt foarte multe modele, foarte multe prețuri. Body-kit-ul reprezintă tot ce înseamnă bară față, bară spate, praguri, prelungiri de praguri etc. Poate ajunge la mii de euro.
Senzori de parcare: de la 100 de lei până la 1000 de lei, dacă includ camere video cu infraroșu, dvd, monitor și așa mai departe. Se pot pune mai multe camere, iar prețul variază în funcție de ceea ce își dorește omul.
Alarmă: 100- 1000 de lei

Citește azi, în Adevărul de Seară Turnu Severin, ce spune un tânăr care și-a „tunat” mașina.

Urmărește turnu-severin.adevarul.ro și află ce NU se face în tunning, dar și alte informații legate de fenomen.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite