Turnu Severin: UPDATE- Trei tineri au intrat cu Dacia într-un stâlp de iluminat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turnu Severin: UPDATE- Trei tineri au intrat cu Dacia într-un stâlp de iluminat
Turnu Severin: UPDATE- Trei tineri au intrat cu Dacia într-un stâlp de iluminat

Trei tineri au ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp de pe marginea şoselei. 

Accidentul s-a petrecut, vineri, în jurul orei 14, pe DE 70, la ieșirea din Turnu Severin, în localitatea Şimian. Din primele cercetări, autoturismul Dacia în care se aflau tinerii nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a derapat şi a intrat într-un stâlp de iluminat. „Autoturismul implicat în accident se deplasa pe direcţia Tr. Severin către Şimian. Pe fondul neadaptării vitezei pe un carosabil umed, într-o curbă, a derapat şi a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat de pe marginea drumului, trei persoane fiind rănite”, a declarat comisarul Gabriel Lică, şeful Serviciului Rutier Mehedinţi.

În urma impactului, cei trei tineri ce se aflau în mașină au fost grav răniţi şi transportaţi la spital cu fracturi multiple şi traumatisme cranio-cerebrale. „Când am venit, am găsit la faţa locului un coleg de-al nostru, de la descarcereare, care se afla în timpul liber. A ştiut ce să facă până am venit noi. Le-a acordat primul ajutor”, ne-a declarat cpt. Claudiu Balaure, de la ISU „Mehedinţi”. 

Circulația pe E70 s-a desfășurat, timp de aproape o oră, pe un singur sens. Pompierii veniți la fața locului au rămas în zonă, pentru că există pericolul ca stâlpul lovit de tineri să se prăbușească. „Erau două fete şi un băiat încarceraţi, într-o stare foarte gravă. Când am ajuns noi, ambulanţa era deja la faţa locului, pentru că se afla într-o altă misiune. Acum am rămas în zonă, deoarece stâlpul de care s-a lovit maşina es în pericol să cadă şi trebuie să supraveghem zona”, a mai spus Claudiu Balaure. 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite