Cea de-a zecea ediție a Simpozionului național ,,Medicină-diversitate și complexitate’’ a debutat cu rugămintea Aurorei Miloș ca medicii tineri să rămână în țară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simpozionul Medicină-diversitate și complexitate a adunat, astăzi, în amfiteatrul Colegiului Tehnic ,,Decebal” începând cu ora 9,00, personalități marcante din domeniul medicinei, și nu numai.

În sală s-au aflat câteva zeci de persoane. Printre cei prezenți s-au numărat Aurora Miloș, conferențiar universitar doctor, de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara, Gheorghe Florescu, profesor doctor la Universitatea din Craiova, Iovan Vlădaia, medic la Spitalul Militar din Craiova. Aurora Miloș a declarat că în ultimii ani  6000 de medici au plecat din țară. ,, Pledez ca tinerii să rămână în țară. Dacă nu luăm atitudine, nu va avea cine să ne trateze '', a adăugat aceasta.

Unul dintre invitații acestui simpozion științific a fost și preotul Viorel Vlădaia, de la Episcopia Severinului și Strehaiei. Casa Corpului Didactic a fost reprezentată de Lăcrămioara Broscăreanu, director CCD Mehedinți.

Inițiatorul simpozionului a fost profesorul Ion Nănuți, director al fundației Gheorghe Țițeica din Turnu-Severin.

La acest eveniment au fost dezbătute teme din medicină, pe baza lucrărilor de specialitate publicate de invitați.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite