Turnu Severin: Tur de campionat dezastruos pentru FC Drobeta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Început cu speranțe de promovare, turul s-a încheiat prost pentru Drobeta
Început cu speranțe de promovare, turul s-a încheiat prost pentru Drobeta

Echipa și-a pierdut cadența din sezoanele trecute, când termina campionatul în Top5 și era invincibilă pe teren propriu.

Sărbătorile de iarnă nu vor fi tocmai fericite pentru jucătorii și staff-ul lui FC Drobeta, cel puțin din punct de vedere fotbalistic. La finalul turului care tocmai s-a încheiat, severinenii se află pe locul 13, cu doar 2 puncte deasupra primului loc retrogradabil. Drobeta a acumulat 17 puncte, dintre care 15 pe teren propriu și doar 2 în deplasare.

Nicio victorie pe teren străin
În acest tur de campionat, drobeta nu a reușit să câștige niciun meci în deplasare, fiind învinsă de 6 ori și terminând la egalitate două meciuri. Mai mult, severinenii au marcat doar de 2 ori pe teren străin și au încasatn nu mai puțin de 17 goluri.

Criză și la fotbal
Se pare că principala cauză a formei slabe este latura financiară. Jucătorii sunt nemulțumiți de faptul că nu își primesc banii la timp, iar restanțele financiare ale clubului se prelungesc. De altfel, fotbaliștii Drobetei au protestat în dese rânduri în acest sezon, ajungând chiar la neprezentarea la antrenamente. Astfel, antrenorului Vali Tița, altfel un tehnician tânăr și promițător, nu i s-a oferit ocazia să folosească jucători care să evolueze la capacitate maximă.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite