UPDATE Trei poliţiştii atacaţi cu bâte şi un topor de o familie din comuna Oprişor. Poliţiştii au tras patru focuri de armă, iar unul din agresori a fost împuşcat în picior

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorul a ieşit la poliţişti cu toporul
Agresorul a ieşit la poliţişti cu toporul

Un bărbat din Mehedinţi, acuzat de violare de domiciliu, a fost împuşcat de poliţişti. Potrivit autorităţilor bărbatul a opus rezistenţă intervenţiei oamenilor legii şi a vrut să îi atace. El a fost ajutat de mama sa şi  un prieten care s-au înarmat cu ce au găsit şi au sărit la poliţiştii

UPDATE 21.00 Bărbatul în vârstă de 43 de ani care a atacat trei poliţişti cu un topor, fiind împuşcat de unul dintre aceştia, şi un alt individ care i-a ameninţat pe oamenii legii cu un cuţit au fost reţinuţi pe 24 de ore pentru ultraj.

Adjunctul inspectorului şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, comisar şef Alexandru Stoica, a declarat că poliţiştul din cadrul Secţiei de Poliţie Cujmir din Mehedinţi a tras iniţial două focuri de armă în plan vertical, dar, pentru că cei doi bărbaţi nu s-au oprit, s-a tras un al treilea foc, rănindu-l pe cel cu toporul.

UPDATE ORA 18.10 Agresorul era căutat de poliţiştii pentru audieri într-un dosar pentru violare de domiciliu. El are 44 de ani, prietenul său 45 de ani şi mama sa, care a atacat un poliţist cu parul, are 65 de ani. Bărbatul a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

***

Oamenii legii s-au dus în comuna Oprişor ca să-l ia la audieri pe un bărbat, acesta fiind suspectat de violare de domiciliu.  În momentul în care a văzut poliţiştii în curte, el a ieşit din casă cu un topor, iar un prieten cu un cuţit în mână  i-a sărit în ajutor.

Cei doi i-au atacat  pe poliţişti, moment în care unul din oamenii legii a scos pistolul şi a tras patru focuri de armă.

„Poliţistul a tras două focuri de armă în plan vertical şi două la picioare rănindu-l la genunchi pe agresor”, a declarat Lavinia Pescaru, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi. Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul din Drobeta Turnu Severin.

Mama agresorului a venit şi ea cu un par să-şi ajute băiatul şi l-a lovit pe unul din poliţişti în spate. O echipă operativă a Inspectoratului de Poliţie Mehedinţi a plecat să cerceteze cazul.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite