Trei zile de muzică live, mititei și bere/ Festivalul care scoate mii de severineni din case

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cargo, Vița de Vie, Direcția 5, Zero, Vunk și Holograf sunt trupele care vor concerta în acest week-end, la Severin.

Evenimentul începe vineri, la orele 16 și se încheie duminică seara, după trei zile de distracție. Concertele de muzică live sunt principalele atracții ale show-ului.

Astfel, în parcarea hypermarket-ului din zona Aluniș, vineri, vor urca pe scenă trupele Vița de Vie și Cargo, sâmbătă va fi rândul celor de la Vunk și Holograf, iar duminică, cei prezenți vor avea parte de un concert cu trupele Zero și Direcția 5 în prim-plan.

Premii instant și muzică medievală

Cei prezenți se pot fotografia cu personajul „maestrul berar”, sau pot face poze cu prietenii și cu o halbă de bere în mână.

Toți vor primi o fotografie gratuit, pe loc. De asemenea, organizatorii au pregătit tot felul de jocuri cu premii instant.

În afara terasei imense unde severinenii sunt așteptați la bere și grătar, organizatorii au amplasat și un stand pentru suveniruri, de unde se pot cumpăra halbe pentru bere, suporturi pentru pahare sau brelocuri.

Festivalul care a debutat în Timișoara este organizat de o cunoscută marcă de bere și poposește pentru prima dată în Severin, urmând ca pe 8 iulie să se mute în județul Vâlcea.

Spectacolul se va încheia duminică seara, cu concertul Direcția 5.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite