UPDATE/Tragedie pe șosea. Un ofițer al Jandarmeriei Mehedinți a murit în urma unui accident teribil/Maiorul fusese premiat în urmă cu numai o lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi noapte, mașina în care se aflau un maior și un căpitan din cadrul IJJ Mehedinți a sărit în șanț, în dreptul localității Hinova.

UPDATE

Șase pompieri, o autospecială de descarcerare și autospecială SMURD s-au deplasat la locul producerii accidentului, pentru scoaterea de sub fiarele contorsionate a șoferului.

„S-a acţionat cu accesoriile din dotarea autospecialei, pentru descarcerarea victimei, aceasta fiind declarată decedată de către medicul de pe ambulanţa sosită la faţa locului”, se arată în comunicatul emis de ISU Mehedinți.

Pasagerul din dreapta, căpitanul Nicolae Vasile, se află în stare bună, însă rămâne sub supravegherea medicilor.

„Pacientul este în stare stabilă, se află internat la secția chirurgie și urmează să efectueze un tomograf, pentru că prezintă un traumatism cranio-facial”, ne-a spus Elena Bololoi, director îngrijire la Spitalul Județean Mehedinți.

Maiorul Nelu Mitucă, în vârstă de 43 de ani, conducea un Opel Vectra, iar în dreapta sa se afla căpitanul Nicolae, din cadrul aceleiași structuri. Potrivit polițiștilor, azi-noapte, în jurul orelor 24, șoferul a pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat în șanț.

Teribilul accident s-a petrecut pe drumul național 56A, între localitățile Șimian și Hinova. Șoferul a decedat pe loc, în timp ce pasagerul din dreapta a fost transportat la spital în stare gravă.

În urmă cu numai o lună, maiorul Nelu Mitucă fusese premiat de către Inspectoratul de Jandarmi, pentru rezultatele foarte bune obținute în activitatea din anul 2010.

„Era un coleg extraordinar și un model pentru noi toți”, ne-a spus purtătorul de cuvânt al IJJ Mehedinți, Claudia Mendea.

Potrivit primelor concluzii ale polițiștilor, cauza accidentului este viteza excesivă.

„În acest moment derulăm cercetări pentru determinarea împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, ne-a spus Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite